Berichtje

Love Island komt met enorme plottwist

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLove Island komt met enorme plottwist
RTL

Fans van 'Love Island' kunnen hun geluk niet op. De kandidaten zullen namelijk flink op de proef worden gesteld met de introductie van een gloednieuwe villa - en dat kan verstrekkende gevolgen hebben.

De kandidaten van Love Island vertoeven momenteel met z'n allen in één villa, maar daar komt dit seizoen verandering in. De mannen zullen namelijk worden weggehaald en zullen verblijven in de beruchte Casa Amor. In deze villa zullen de koppels en de kijkers ontdekken of de liefde echt zo groot is als hij soms lijkt.

Fabiënne hoopt dat Joan en Mert Love Island gaan winnen
Lees ook

Fabiënne hoopt dat Joan en Mert Love Island gaan winnen

Alleen de mannen zullen enkele dagen in de villa verblijven en dan niet om alleen maar aan het zwembad te hangen. Ze zullen namelijk worden opgewacht door enkele nieuwe dames. Ook voor de vrouwen ligt er heel wat in het verschiet: zij krijgen namelijk bezoek van enkele single mannen. Viktor en Holly geven alvast een rondleiding door de gloednieuwe villa. 

We hoeven niet lang te wachten op de plottwist: Casa Amor wordt al vanaf volgende week ingevoerd. Love Island is dagelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 5 en om 20.30 uur bij Videoland.

Een nieuw seizoen van Love Island betekent ook een gloednieuwe Love Check-up. Hieronder doet Fabiënne haar verhaal.

Lees meer over
Love Island