Never a duller moment

Oud Big Brother-presentatrice valt in de prijzen in Miljoenenjacht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS Postcode Loterij Miljoenenjacht 20-09-2020Oud Big Brother-presentatrice valt in de prijzen in Miljoenenjacht
RTL

Linda de Mol (56) moest even twee keer met haar ogen knipperen tijdens 'Miljoenenjacht'. Er zat namelijk een bekende van de presentatrice op de tribune en als zij ook nog eens in de prijzen valt is de verbijstering compleet.

"Dé Esther Duller van Big Brother toch? Dat ben jij toch?"

Linda de Mol ving al een glimp op van een oude bekende, maar kon niet direct plaatsen waar ze haar van kende. Als zij vervolgens ook nog eens in de prijzen valt, is het een goed moment om haar eens aan de tand te voelen. "Nee", wist Linda nog uit te brengen. "Jij bent dé Esther Duller. Dé Esther Duller van Big Brother toch? Dat ben jij toch?" 

Esther Duller presenteerde in 2000 samen met Beau van Erven Dorens Big Brother 2. Daarnaast presenteerde ze ook de finale van het vierde seizoen, samen met Martijn Krabbé. 

Bijna 5000 aanmeldingen voor nieuwe Big Brother
Lees ook

Bijna 5000 aanmeldingen voor nieuwe Big Brother

Esther leek niet erg happig om het over haar reality-avontuur te hebben want dat was naar eigen zeggen 'lang geleden', maar daar wilde Linda niks van weten: "Nou niet zo lang geleden. En bij RTL heb je gewerkt heel lang." Esther is al een tijdje niet meer op televisie te zien en werkt tegenwoordig voor de Bart de Graaff Foundation, die jongeren met een lichamelijke beperking, die een eigen bedrijf willen beginnen, helpt.

"Als zij naar de bank gaan krijgen ze vaak 'nee' te horen. 'Nee sorry, we vinden het een beetje eng dat je maar éen been hebt of kanker'", vertelt de voormalige presentatrice. Wij helpen ze door bedrijven te zoeken die ze een startkapitaal willen doneren."

Hoewel Esther helaas niet het finale spel mocht spelen, gaat ze niet met lege handen naar huis. Ze won een televisie en een home cinema-set. 

Miljoenenjacht is elke zondagavond om 20:00 uur te zien bij SBS 6. Uitzending gemist? Terugkijken kan hier. Linda de Mol nam het programma onlangs mee tijdens haar overstap van SBS naar RTL en zit daardoor in een 'strijd' tussen de zenders. Hoe dat precies zit, zie je hieronder.

Lees meer over
Linda de MolMiljoenenjacht