Kan er geen genoeg van krijgen

Schildpadden Bas en Nicolette zijn ware broedmachines

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @BassmitSchildpadden Bas en Nicolette zijn ware broedmachines
RTL

Bas Smit (38) en zijn grote liefde Nicolette van Dam (35) zijn weer een eitje rijker! Het powerkoppel houdt hun volgers op Instagram al enige tijd over van alles en nog wat op de hoogte, zo ook over hun bijzondere huisdiertjes. De presentatrice maakte namelijk onlangs bekend dat de twee hitsige diertjes alweer een derde ei hebben gelegd! "Helaas was ik er niet bij", zegt Bas Smit.

"Doodziek ben ik ervan"

Eerder deze week maakte Bas Smit bekend dat hij met een actie rondom zijn schildpadden maar liefst 60.000 euro heeft opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Met zijn enorme volgersaantal op het sociale medium wist de influencer adverteerders te strikken die op de broedmachines van de eieren stickers wilden plakken. Freek de Schildpad, vernoemd naar de bekende bioloog Freek Vonk, zorgde met meerdere stickers op de machine voor maar liefst 30.000 euro. Zijn schildpadzusje, genaamd 't Zusje - vernoemd naar de enige adverteerder die het ei heeft gesponsord - heeft dit bedrag verdubbeld. Zo zorgden de bekende huisdiertjes voor maar liefst 60.000 euro, allemaal bedoeld voor het kinderoncologie centrum.

Bas Smit haalt tienduizenden euro's op door schildpadden
Lees ook

Bas Smit haalt tienduizenden euro's op door schildpadden

"Doodziek ben ik ervan", zegt de overduidelijk balende Bas Smit die dit keer helaas niet bij het gelegde ei-moment aanwezig kon zijn. "Ze krijgt een zusje. Hoe kan het eruit komen?!", vraagt de man van Nicolette van Dam zich verbaasd af. Of het liefdeskoppel ervoor kiest om met dit derde ei ook weer geld op te halen, is nog niet duidelijk. Wellicht kunnen ze gezien hun eerdere succes het bedrag van 60.000 euro wel ophogen naar het dubbele. Wie weet. Ze gaan in ieder geval met het opgehaalde geld 'coole dingen doen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de video hieronder vertellen de twee alles over hun gezinsuitbreiding.

Lees meer over
Bas SmitNicolette van DamFreek Vonk