one vision

Marvel-fans in de war door eerste beelden nieuwe Disney+-serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© DisneyMarvel-fans in de war door eerste beelden nieuwe Disney+-serie
RTL

Er is nog een reden bijgekomen om Disney+ aan te schaffen en die heet 'WandaVision'. Deze serie is een must-see voor elke Marvel-fan, maar de eerste beelden zijn vooral verwarrend. De serie haakt hiermee in op de immens populaire films van de stripboekgigant.

De serie WandaVision vertelt het verhaal over de superhelden, en lovers, Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). De twee waren ook al te zien in de films van de zogenoemde MCU (Marvel Cinnematic Universe). Zo zagen de fans hoe Vision in Avengers: Infinity War stierf, maar nu lijken ze toch weer samen te zijn.

Robert Downey Jr. bevestigt: 'Ik ben helemaal klaar met Marvel'
Lees ook

Robert Downey Jr. bevestigt: 'Ik ben helemaal klaar met Marvel'

Het lijkt er echter op dat de twee in een alternatieve realiteit zijn beland en het moeten zien te rooien in een jaren '50-achtige sitcom. Al in de eerste trailer is te zien hoe ze ontdekken dat er iets niet klopt. Marvel staat al jaren bekend om hun populaire superhelden-films die allemaal nauw met elkaar verbonden zijn. De bedoeling is dat WandaVision het startschot geeft voor de nieuwe Dr. Strange-film: Dr. Strange Multiverse of Madness, waar Elizabeth Olsen ook in te zien is. De eerste beelden zijn vooral erg...verwarrend te noemen. 

De verwachting is dat WandaVision nog dit jaar te zien is op Disney+, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Lees meer over
DisneyMarvel