goede tijden

Déze voormalig soapie keert terug voor 30-jarig jubileum GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDéze voormalig soapie keert terug voor 30-jarig jubileum GTST
RTL

'Goede Tijden, Slechte Tijden' is al jaar in jaar uit een begrip op de Nederlandse televisie. Op 1 oktober bestaat de langstlopende Nederlandse soapserie alweer 30 jaar en dat wordt gevierd met een vleugje nostalgie. RTL Boulevard heeft alvast de eerste details over de bijzondere jubileumaflevering.

In de speciale aflevering van 1 oktober raakt Laura (Jette van der Meij) van slag als ze een telefoontje krijgt van iemand die ze al héél lang niet meer heeft gesproken. Wie heeft haar gebeld? En waarom? Daarnaast doet een oude bekende Meerdijk aan: Robert Alberts, gespeeld door acteur Wilbert Gieske. Samen met Laura denkt hij terug aan een tijd die zo intensief was voor hen beide jaren geleden, de zoektocht naar zoon Arnie.

Tygo Gernandt waant zich weer in GTST
Lees ook

Tygo Gernandt waant zich weer in GTST

Ook Janine, gespeeld door Caroline De Bruijn, krijgt het een en ander voor haar kiezen in de jubileumaflevering en wordt geconfronteerd met het verleden. Ze krijgt een bijzonder visioen en ziet haar leven met Ludo (Erik de Vogel) aan zich voorbij flitsen...

Gieske speelde de rol van Robert Alberts van 1990 tot 2008. De nu 74-jarige acteur keerde in 2015 en 2019 even terug in de serie. Ook is Gieske binnenkort te zien in de nieuwe Sinterklaas-film, Het Grote Pietenfeest.

Fans hoefden GTST deze zomer niet te missen. Elke week werden ze getrakteerd op een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden. In de laatste aflevering ontving presentatrice Froukje de Both acteurs Cas Jansen en Victoria Koblenko. De actrice deed een boekje open over haar divagedrag op de set en Cas verklapte dat hij een oogje had op zijn soapvriendinnetje Katja Schuurman. Bekijk de hele video hieronder:

Lees meer over
GTST