Expecto veel Views-o

Voor een magisch weekend: Harry Potter-film nu te zien op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner BrosVoor een magisch weekend: Harry Potter-film nu te zien op Netflix
RTL

Pak je onzichtbaarheidsmantel en het boterbier er maar bij, want het belooft een magisch weekend te gaan worden. Netflix verrast haar abonnees namelijk met een van de nieuwste aanwinsten binnen het Harry Potter-universum: 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'.

Deze Fantasic Beasts-films kunnen worden gezien als voorlopers op de alom bekende Harry Potter-films en volgt het verhaal van Newt Scamander, een onderzoeker van magische wezens. Fans krijgen met dit tweede deel van de reeks een kijkje in het verleden van Perkamentus (Jude Law) en zijn aartsrivaal Grindelwald (Johnny Depp), over wie in de boeken veel gesproken wordt.

Ook Harry Potter-acteur Rupert Grint mengt zich in transdiscussie
Lees ook

Ook Harry Potter-acteur Rupert Grint mengt zich in transdiscussie

Hoewel de film een extra dimensie aan het universum van Harry Potter geeft, werd de film niet bijster enthousiast ontvangen. Zo werd het verhaal en vooral het einde niet door alle Potterheads gewaardeerd. De verwachting is dat het derde deel, die onlangs weer volop in productie is gegaan, een hoop goed zal maken. Wie dacht dat het verhaal van Fantastic Beasts bijna ten einde is, komt bedrogen uit. Naast het derde deel, zijn ook deel vier en vijf al aangekondigd. 

J.K. Rowling, die de wereld van Harry Potter bedacht heeft, kwam onlangs nog flink onder vuur te liggen. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Jude LawHarry PotterJohnny Depp