'Liefde is soms loslaten'

Raphaëlla vertelt waarom ze besloot uit Love Island te stappen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love Check-upRaphaëlla vertelt waarom ze besloot uit Love Island te stappen
RTL

Raphaëlla is al sinds dag één in de villa van 'Love Island' smoor op Mattheüs, maar die viel ook bij veel andere dames in de smaak. Dat kostte het koppel uiteindelijk de kop, waarna Raphaëlla besloot uit het programma te stappen. In 'Love Check-up' doet ze nu een boekje open over haar beweegredenen. 

"Mijn hart ligt nog bij hem"

Spijt van haar keuze heeft ze nog altijd niet, zo vertelt de Vlaamse in een nieuwe aflevering van Love Check-up. Raphaëlla: "Toen Matti binnenkwam met een ander... ik vond het oprecht niet leuk, maar ik gun het Matti. Als dit hem gelukkig maakt dan moet hij dat doen." 

Dat ze door haar keuze uit het spel ligt doet haar niets. "Ik zag het nut niet meer om iemand anders te leren kennen", verduidelijkt ze. "Mijn hart ligt nog bij hem. Ik had al vier weken nodig om mij open te stellen voor Matti, dus binnen twee weken ging me dat echt niet meer lukken. (...) Liefde is soms loslaten en dat heb ik gedaan."

Love Island-hunk Filip over bezitterig gedrag Raphaëlla
Lees ook

Love Island-hunk Filip over bezitterig gedrag Raphaëlla

Als presentator Rijk Hofman haar vraagt hoe de twee zo uit elkaar konden groeien, hoeft Raphaëlla niet lang na te denken. Volgens de Love Island-babe heeft het alles te maken met een gesprek dat ze hadden vlak vóór Casa Amor en dat nooit afgemaakt is. "Hij ging met een heel dubbel gevoel naar Casa Amor en ik bleef met een dubbel gevoel achter in de villa omdat dat niet was uitgepraat. Ik denk dat dat heel grote gevolgen heeft gehad."

Love Check-up wordt mede mogelijk gemaakt door VuurkorfGigant en Kunstgras.

Alle afleveringen van Love Check-up zie je hier.

Lees meer over
Love Island