drama island

Raphaëlla van Love Island over exposé Marit: niet de waarheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love IslandRaphaëlla van Love Island over exposé Marit: niet de waarheid
RTL

De Volendamse Marit deed eerder in Casa Amor al een boekje open over Raphaëlla. Volgens haar moest Mattheüs goed oppassen. Onzin, reageert Raffi nu in 'Love Check-up'.

"Ze ziet nu dat dit ook niet de waarheid is"

Marit en Raphaëlla hebben in het verleden allebei meegedaan aan dezelfde missverkiezing op Curaçao en waren zelfs kamergenoten. Marit denkt dan ook dat ze Raphaëlla aardig kent en besloot Mattheüs te waarschuwen voor haar gedrag. "Ik zie een patroon in hoe zij jou behandelt, vergeleken met een jongen op Curaçao. Zij vertoonde daar toen ook al heel claimerig gedrag", deelde ze hem mee.

Raphaëlla reageert nu in Love Check-up op het verhaal. "Mijn ex had mij wijsgemaakt dat hij niet uitging en toen zag ik filmpjes dat het wél zo was", vertelt ze. "Toen heb ik hem gebeld om te vragen waarom hij niet eerlijk was."

Filip van Love Island deelt sneer uit aan 'ex-liefje' Feline
Lees ook

Filip van Love Island deelt sneer uit aan 'ex-liefje' Feline

Er is overigens geen kwaad bloed tussen de twee Love Island-dames. Raphaëlla: "We hebben een goed gesprek samen gehad en ze heeft ook wel spijt dat ze die dingen heeft gezegd. Ze ziet nu dat dit ook niet de waarheid is.”

Love Check-up wordt mede mogelijk gemaakt door VuurkorfGigant en Kunstgras.

Alle afleveringen van Love Check-up zie je hier.

Lees meer over
Love Island