Veel meer dan een toyboy

Patricia Paay heeft nog altijd 'veel lol' met 32-jarige lover

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatricia Paay heeft nog altijd 'veel lol' met 32-jarige lover
RTL

Patricia Paay (71) is een van de BN'ers die dit jaar de camera oppakken voor 'Het Perfecte Plaatje'. In de nieuwe 'Beau Monde' vertelt ze dat haar relatie met de 32-jarige Robbert óók een perfect plaatje is.

"Een relatie is nooit perfect"

Of nou ja, perfect... "Een relatie is nooit perfect", zegt Patries meteen. "Als we jong zijn, dromen we nog van het prins op het witte paard die alleen aan jou denkt, maar zo is het niet in 't echte leven."

Maar: tussen haar en Robbert zit het hartstikke goed. Volgens Patricia zijn mannen over het algemeen egoïstisch, maar niet haar Robbert. "Ik heb toevallig wel een leuk exemplaar, daar niet van. Robbert is pas 32 en we hebben veel lol samen. Hij is nog knap ook."

Rechtszaak tegen verspreiders seksfilmpje Paay uitgesteld
Lees ook

Rechtszaak tegen verspreiders seksfilmpje Paay uitgesteld

"Elke ochtend als ik wakker word en naast me kijk, denk ik: dat ik dit nog mag meemaken", vervolgt La Paay. Waarom het dan toch niet perfect is? "Het nadeel is dat jonge mannen niet zo galant zijn als de oudere. Mijn ex-man schoof m’n stoel aan en hield alle deuren voor me open. Die beleefdheden zijn er een beetje vanaf. Jammer."

Het hele interview met Patricia Paay is vanaf morgen te lezen in de nieuwste Beau Monde. Hierin vertelt ze ook over de gevolgen van haar val van de trap, waarna ze werd overvallen door paparazzi. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Patricia Paay