Kantinepraat

TV Kantine speelt belangrijke rol tijdens Televizier-Gala

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Laura Oldenbroek/RTLTV Kantine speelt belangrijke rol tijdens Televizier-Gala
RTL

Het Gouden Televizier-Ring Gala krijgt dit jaar een hilarisch randje. Carlo Boszhard (51) vertelt in zijn column voor 'Televizier' namelijk dat de 'TV Kantine' een grote eer te wachten staat.

"We nemen het stokje over van Arjen Lubach en zien het als een echte ere-job"

Carlo laat allereerst doorschemeren dat hij niet alle nominaties van dit jaar 'snapt'. Op 8 oktober strijden Beste zangers, Nick, Simon en Kees: Homeward Bound en Over mijn lijk voor de prestigieuze prijs.

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring
Lees ook

Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring

Toch kan de presentator zijn geluk niet op, want er staat hem en zijn team een grote klus te wachten: "Wél verklap ik dat De TV Kantine de eer heeft om de top tien van best gewaardeerde tv-fragmenten van het afgelopen jaar te presenteren dit jaar. We nemen het stokje over van Arjen Lubach en zien het als een echte ere-job."

Carlo laat zich niet uit over welke typetjes er voorbijkomen. "Gelukkig doet de vaste kern van De TV Kantine, onder wie Ilse Warringa, Elise Schaap, Annick Boer en natuurlijk Irene Moors mee."

Ook André van Duin is een van de kanshebbers dit jaar. Hij maakt kans op de Telvizier-Ster Presentator en Televizier-Ster Acteur/Actrice. Als Lex hem verrast met dit nieuws, kan hij zijn tranen amper bedwingen. 

Lees meer over
Carlo BoszhardIrene MoorsElise SchaapGouden Televizier-Ring