copy paste

Joey vindt vergelijking nieuw liefje met Gaby Blaaser 'jammer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jean-Pierre Fourie/RTL/VideolandJoey vindt vergelijking nieuw liefje met Gaby Blaaser 'jammer'
RTL

Het leek er eventjes op dat Gaby Blaaser (34) haar perfecte match had gevonden in Joey van Herle (26). Tijdens hun reis naar Zuid-Afrika voor 'De Bachelorette' sprong de vonk over, maar die doofde zowat direct bij terugkomst in Nederland. Inmiddels heeft de spierbundel een nieuw liefje, maar de vergelijking met zijn ex vindt hij maar niets, laat hij weten aan RTL Boulevard.

"Ik denk dat niemand vergeleken wil worden met de ex van je nieuwe liefde"

Joey liet op Instagram blijken weer helemaal in de wolken te zijn. De vergelijking tussen zijn nieuwe vlam en Gaby werd al snel gemaakt. En de Bachelorette-deelnemer 'stoort' zich daaraan, vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik vind dat heel jammer", aldus Joey. "Ik denk dat niemand vergeleken wil worden met de ex van je nieuwe liefde. Dat is gewoon niet nodig. Het is niet omdat ze blond haar heeft, ze ook gelijk een Gaby look-a-like is."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bachelorette-winnaar Joey slaat Gaby look-a-like aan de haak
Lees ook

Bachelorette-winnaar Joey slaat Gaby look-a-like aan de haak

Wie de dame in kwestie is, is onbekend. Maar Joey is tot over zijn oren verliefd. "We zijn al een poosje samen", laat hij weten. "We leerden elkaar vlak na de laatste aflevering van De Bachelorette kennen, dus zijn al twee maanden samen. Dus dat is helemaal mooi. Verder hoeven we er niet heel veel meer over te zeggen, we willen het uit de media houden. Zo af en toe een foto plaatsen, maar verder niets."

De liefde was al snel voorbij tussen Joey en Gaby. In de video hieronder vertelt de Limburger zijn kant van het verhaal. 

Lees meer over
Gaby BlaaserDe BacheloretteLiefdeRelatieInstagram