Connie uitblijven

Maxim Hartman reageert na felle discussie met Connie in Jinek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/JinekMaxim Hartman reageert na felle discussie met Connie in Jinek
RTL

Het ging hard tegen hard in 'Jinek'. Ter ere van het tienjarig bestaan van Instagram schoven onder anderen Maxim Hartman (57) en Connie Witteman (69) aan om te praten over het sociale medium. Dit resulteerde echter in een flinke botsing. Aan RTL Boulevard vertelt Maxim hoe het er na afloop aan toeging.

"Ik heb misschien elf of twaalf haatberichtjes gekregen"

Maxim greep de uitzending van Jinek aan om zijn ongenoegen over het populaire Instagram-account van Connie te uiten. "Jij deelt best wel veel privé-dingen. Waarom doe je dat?", vraagt de presentator zich af. "Dan heb ik een oplossing voor je: ontvolgen", geeft Connie als tip. Maxim legt uit dat hij haar niet volgt, en dat hij nooit iets over zijn persoonlijke leven zal delen. "Daarom heb jij het over containers en ik het over het leven", sneerde Connie vervolgens.

Connie Witteman oogst bakken kritiek na optreden in Jinek
Lees ook

Connie Witteman oogst bakken kritiek na optreden in Jinek

Maxim laat aan RTL Boulevard weten dat het nooit 'fout zat' tussen hem en Connie: "Ze is gewoon een felle tante, en dat ben ik zelf ook. Ze voelde zich ineens aangevallen, dat heb ik ook wel eens en dat neem ik haar ook niet kwalijk. Ik had ook niet de behoefte om haar op haar plek te zetten, omdat ik haar een lieve vrouw vindt. Als zij zo boos wordt hierom, prima. Ik voel me er niet door aangesproken."

Volgens Maxim vielen de reacties hem mee. "Ik heb misschien elf of twaalf haatberichtjes gekregen, maar vooral veel positieve reacties."

Jinek is elke werkdag vanaf 22:00 uur te zien op RTL 4. 

Maxim greep ook zijn kans om Peter R. de Vries uit te dagen, dat zie je hieronder. 

Lees meer over
Maxim HartmanConnie WittemanEva JinekJinek