Meerdijk van een feest

GTST viert 30 jaar jubileum met nieuwe foto én oude bekende

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Feriet TuncGTST viert 30 jaar jubileum met nieuwe foto én oude bekende
RTL

Het is feest in Meerdijk. Het fictieve dorpje is namelijk al 30 jaar het middelpunt van zowel liefdesgeluk als ellendige drama's. Reden genoeg om de cast weer eens bij elkaar te halen voor een fleurig kiekje én om enkele oude bekenden weer uit te nodigen op de set.

Een nieuw seizoen gaat altijd gepaard met een nieuw kiekje van de cast. Speciaal voor het 30-jarige jubileum zijn alle castleden weer bij elkaar gekomen voor een gloednieuw feestelijke foto.

Caroline De Bruijn over succes van GTST: 'Mix van verhalen'
Lees ook

Caroline De Bruijn over succes van GTST: 'Mix van verhalen'

© RTL/Feriet Tunc

De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden hebben voor enkele personages van het eerste uur flink wat in petto tijdens de speciale aflevering van vanavond. Zo krijgt Laura een flinke schrik te verwerken als ze een telefoontje krijgt van iemand die al héél lang uit haar leven is. Daarnaast krijgt ze bezoek van niemand minder dan ex-man Robert Alberts.

Ook Janine krijgt het flink te verduren. Een speciale aflevering van GTST is natuurlijk niet compleet zonder stil te staan bij het roerige verleden van Janine en Ludo. Zo krijgt Janine een bijzonder visioen en ziet ze haar leven met haar grote liefde aan zich voorbij flitsen.

Fans hoefden GTST deze zomer niet te missen. Elke week werden ze getrakteerd op een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden. In de laatste aflevering ontving presentatrice Froukje de Both acteurs Cas Jansen en Victoria Koblenko. De actrice deed een boekje open over haar eigen diva-gedrag op de set en Cas verklapte dat hij een oogje had op zijn soapvriendinnetje Katja Schuurman. Bekijk de hele video hieronder:

Lees meer over
Jette van der MeijCaroline de BruijnErik de VogelGTST