lucky girl

First Dates-deelnemer shockeert date met piemeltattoo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal First Dates First Dates-deelnemer shockeert date met piemeltattoo
RTL

Het afspraakje tussen Rhys en de Britse Nikita verliep anders dan verwacht. De Welshman liet tijdens 'First Dates' een onuitwisbare indruk achter op zowel zijn date als de kijker toen hij zijn piemeltattoo in volle glorie liet zien.

"Oh god!"

Het was even schrikken voor Nikita tijdens First Dates. De Britse hoopte de ware liefde te vinden in de show en werd gekoppeld aan Rhys. Hij wilde haar imponeren met zijn lichaamskunst en besloot het aan haar te laten zien. "Laten we eens kijken", kondigde Rhys aan tijdens het afspraakje en deed zijn gulp open. Nikita keek in spanning toe en werd verrast door de inkt. 'Lucky girl' stond er geschreven op zijn geslachtsdeel. 

Hilarisch: Martien Meiland zogenaamd in First Dates
Lees ook

Hilarisch: Martien Meiland zogenaamd in First Dates

"Kijk, het zegt 'Lucky girl'", vertelt Rhys vol trots terwijl Nikita, en een man op de achtergrond, in shock toekijkt. "Oh god!" reageert serveerster CiCi Coleman verschrikt.

Nikita bleek er toch niet zoveel moeite mee te hebben, want na deze tattoo-actie herpakte Rhys zich. De twee raakten verstrikt in een goed gesprek, waarbij Nikita vol trots over 6-jarige zoontje Oscar vertelde. De vonk sloeg over en het stel ging zelfs op een tweede date. Aan het einde van de aflevering werd ook duidelijk dat ze twee elkaar nog steeds zien. Nikita is dus echt een lucky girl.

Ook in Nederland is First Dates een gigantisch succes. Er was zelfs een BN'er-versie waar Sipke-Jan Bousema aan meedeed. In de video hieronder vertelt hij over zijn date-avontuur.