Masker af

Grote verrassing als The Masked Singer tweede afvaller onthult

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenGrote verrassing als The Masked Singer tweede afvaller onthult
RTL

Het was wederom een loeispannende aflevering van 'The Masked Singer'. Want wie o wie staan op het podium? Het antwoord op die vraag hebben de panelleden en de kijkers thuis nog niet, wel weten we wie de tweede afvaller van het programma is.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Aan Carlo Boszhard, Loretta Schrijver, Buddy Vedder en Gerard Joling iedere week de taak om te onthullen welke BN'ers voor hen op het podium staan. Is Kim-Lian van der Meij de vrolijke vlinder? En Quinty Trustfull de parmantige panter? Het lijkt erop dat de panelleden ook deze week weer dichtbij een zinderende ontknoping komen - er moeten immers nog een hoop ontmaskeringen gedaan worden -, maar niet voordat ze afscheid nemen van één van de figuren.

Het hoge woord is eruit: de dino moet het veld ruimen. Niemand minder dan Churandy Martina kroop in de huid van de dinosaurus, maar het optreden was niet genoeg om te blijven strijden voor een plek in het programma. Opvallend, want niemand leek de ware identiteit te kunnen achterhalen, behalve Buddy Vedder.

The Masked Singer onthult eerste afvaller: 'Ik wist het!'
Lees ook

The Masked Singer onthult eerste afvaller: 'Ik wist het!'

Altijd al een kijkje achter de schermen van The Masked Singer willen nemen? Entertainmentdeskundige Aran Bade zocht Gerard Joling vlak voor de opnames op. 

Lees meer over
The Masked Singer