BOSS BITCH

Famke Louise heeft er de buik van vol: 'Ben mijn eigen manager'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise heeft er de buik van vol: 'Ben mijn eigen manager'
RTL

Na haar - inmiddels beruchte - optreden bij 'Jinek', maakte Famke Louise duidelijk niet langer te luisteren naar een management. De 21-jarige liet vorige week weten te hebben gebroken met haar voormalige manager Ali B. (38) en schrijft nu op social media het wel even welletjes te vinden.

"Ik huur mensen in als ik iets nodig heb"

'Ik heb geen manager', schrijft Famke doelgericht op Instagram aan alle media. 'Ik ben mijn eigen manager en ik huur mensen in als ik iets nodig heb.' 

Ali liet eerder aan RTL Boulevard weten dat de twee in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. Ook zou hij na de #ikdoenietmeermee-actie meerdere malen contact met haar hebben gezocht, maar Famke is niet geïnteresseerd in begeleiding. 

© Instagram @famkelouise_
© Instagram @famkelouise_

De voormalig Models In Paris-ster brak in 2018 eerder al met haar toenmalige manager, Bizzey. Dit sloeg destijds in als een bom. Kort daarna werd duidelijk dat Ali B. het management van Famke op zich zou nemen en dat resulteerde in een langslepende ruzie tussen Famke, Bizzey en Ali. 

Famke gaf de breuk met managementbureau SPEC onder meer de schuld van haar gestuntel aan tafel bij Eva Jinek. De zangeres liet na het tv-optreden via Instagram weten dat ze vanwege het voorval niet lekker in haar vel zat en 'alleen en onvoorbereid bij Jinek aan tafel schoof'.

In diezelfde post schreef Famke 'even een stap achteruit doen, reflecteren en op zoek naar een bijzonder, inspirerend iemand die gespecialiseerd is in pandemieën om mij te educaten over deze situatie en wellicht met mij het podium wil delen'. Die belofte kwam ze afgelopen week na toen ze in gesprek ging met IC-arts Diederik Gommers. De twee komen binnenkort met een gezamenlijke campagne. "Dat hebben we samen bedacht en daar hebben we samen over gebrainstormd", liet de artiest eerder weten aan RTL Boulevard. Maandag zitten Famke en Gommers opnieuw aan tafel bij Jinek

Lees meer over
Famke Louise