Korte social pauze

Gordon is terug na overval: 'Dit gaat me sterker maken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Gordon is terug na overval: 'Dit gaat me sterker maken'
RTL

Gordon heeft op Instagram weer van zich laten horen nadat hij vorige week zaterdag werd overvallen in zijn appartement in Amsterdam-Zuid.

''Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline'', schreef de 52-jarige zanger eind september nog op zijn Instagram. 

Inmiddels heeft hij in een nieuw bericht laten weten dat hij 'niet kapot te krijgen is'. Zo schrijft hij: ''Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen (...) Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren."

"Of ik ooit helemaal dezelfde wordt, zal de tijd uitwijzen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verdachte woningoverval Gordon twee weken langer vast
Lees ook

Verdachte woningoverval Gordon twee weken langer vast

De zanger laat daarnaast ook weten enorm dankbaar te zijn voor 'alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen'. Gordon: ''Ik voelde me reddeloos, maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven.''

Tot slot pakt hij het moment om zijn nieuwe plaat, 'De heling', te promoten - die 12 oktober uitkomt. ''Die krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen'', aldus de artiest. 

De indringers zouden Gordon hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, hebben meegenomen. De zanger wist zich nadat de indringers waren vertrokken te bevrijden en om hulp te vragen. Beveiligers van een museum in de buurt schakelden de politie in. Al snel werd een 23-jarige man aangehouden voor de gewelddadige beroving. De man in kwestie werd vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloot het voorarrest te verlengen.

Lees meer over
Gordon