Hoe leuk?

Milan uit Love Island blijft ondanks exit vechten voor Joan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Love IslandMilan uit Love Island blijft ondanks exit vechten voor Joan
RTL

Milan heeft na zijn 'Love Island'-exit nog een duidelijke boodschap voor zijn crush Joan: hij geeft niet op. Er zijn nog altijd gevoelens aanwezig en hij is dan ook bereid om voor haar te vechten. Dat vertelt de hunk in een nieuwe aflevering van 'Aftersun'.

"Als je iemand leuk vindt die je maar twee dagen kent, zegt dat wel iets"

Tijdens Casa Amor wist Milan het hart van Joan flink op hol te doen slaan. Zijn aanwezigheid deed haar twijfelen aan haar Mert, maar uiteindelijk bleken haar gevoelens voor hem toch niet sterk genoeg. Zonder pardon werd Milan aan de kant gezet toen Joan haar keuze maakte. "Het doet me wel iets om de beelden te zien", vertelt hij nu.

Volgens Milan is Love Island een echte rollercoaster, zo vertelt hij aan presentatoren Holly en Viktor: "Je maakt dingen mee, je wil met diegene in de villa zijn en dan kiest ze iemand anders. Maar ik vind nog steeds dat Joan en ik een uitzonderlijke klik hadden. Als je iemand leuk vindt die je maar twee dagen kent, zegt dat wel iets."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Raphaëlla van Love Island over exposé Marit: niet de waarheid
Lees ook

Raphaëlla van Love Island over exposé Marit: niet de waarheid

"Ik heb het leuk met Joan gehad en hoop dat we elkaar hierna nog zien", gaat hij verder. "Ik ben een sporter, dus ik heb een beetje een winnaarsmentaliteit. Ik heb nog nooit gevoeld wat ik met Joan had. Dus als ik iets wil, wil ik het ook graag hebben en verder opbouwen. Volgens mij kan het tussen Joan en mij wel werken buiten de villa." Dat alleen zij dat niet zo voelt, daar zit hij dan ook enorm mee.

Toen Raphaëlla hoorde dat Mattheüs gevoelens had voor Jaimy, besloot ze om halsoverkop haar koffers te pakken en de villa te verlaten. In Love Check-up vertelt ze voor het eerst over haar exit.

Lees meer over
Love Island