Op je wenkbrauwen

Roxeanne Hazes slaat kritiek van volgers in de wind

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes slaat kritiek van volgers in de wind
RTL

Roxeanne Hazes (27) is als zangeres én Hazes-telg regelmatig in het nieuws en dan krijg je ook ongevraagd advies. Met ruim 340.000 volgers, zal de digitale inbox vast overstromen met de nodige commentaren. Rox is gelukkig de moeilijkste niet, en slaat met liefde terug naar een van de meest voorkomende kritieken.

"Ze zijn gewoon jaloers. Vond ze juist prachtig"

Als artiest krijg je om de haverklap kritiek. Is het niet om je zang, dan is het wel op je uiterlijk. Roxeanne deelt op haar Instagram een video waarbij ze reageert op alle kritiek over haar wenkbrauwen. 'Story of my life', schrijft ze erbij. Bij het filmpje zelf staat geschreven: 'Random people: 'Je wenkbrauwen zijn echt te dik.' Rox is de moeilijkste niet, en laat gelijk zien hoe haar wenkbrauwen eruit zien als ze waren 'uitgedund'.

Roxeanne Hazes stortte compleet in: 'Het ging niet goed meer'
Lees ook

Roxeanne Hazes stortte compleet in: 'Het ging niet goed meer'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar volgers vinden alle kritiek rondom de wenkbrauwen van Rox pure onzin. 'Juist mooie volle wenkbrauwen heb je', schrijft er een. 'Ze zijn gewoon jaloers. Vind ze juist prachtig', verzekert weer een andere. 

Het gaat Roxeanne Hazes weer voor de wind. Aan RTL Boulevard vertelt ze uitgebreid over haar vernieuwde band met broertje André én hint ze op een samenwerking, je ziet het hieronder.

Lees meer over
Roxeanne Hazes