so long

'Harry en Meghan willen kerst niet in Engeland vieren'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Harry en Meghan willen kerst niet in Engeland vieren'
RTL

Volgens bronnen willen prins Harry (36) en Meghan (39) dit jaar kerst vieren in de Verenigde Staten, onder meer met hun goede vrienden David Foster (70) en Katharine McPhee (36). Dit meldt 'The Mirror'.

"Meghan kijkt er ontzettend naar uit om gasten te ontvangen en vooral haar moeder Doria in het zonnetje te zetten"

Foster zou volgens de krant een 'surrogaatvader' voor de Britse prins zijn, sinds hij in Amerika woont. McPhee en Meghan zijn oude klasgenoten, die weer contact hebben sinds de royals bekend maakten terug te treden als Britse royals. Harry en Meghan verkasten na hun vertrek uit Londen tijdelijk naar Canada, waar ze verbleven in de villa van Foster voordat ze verhuisden naar Los Angeles.

Meghan Markle: 'Voel me bevrijd van andermans meningen'
Lees ook

Meghan Markle: 'Voel me bevrijd van andermans meningen'

"Meghan en Harry willen heel graag kerst vieren bij hen thuis in Santa Barbara, waar ze nu wonen. Met name Meghan kijkt er ontzettend naar uit om gasten te ontvangen en vooral haar moeder Doria in het zonnetje te zetten, na alles wat ze voor haar en Harry gedaan heeft. Doria heeft Meghan leren koken en dat is iets wat 'Meg' nu wil laten zien met kerst, met haar goede vrienden aan tafel," aldus een bron.

Vanwege het coronavirus zouden Harry, Meghan en hun zoontje Archie nog steeds niet het risico willen nemen om af te reizen naar het Verenigd Koninkrijk om daar hun familie te bezoeken. Dat komt dus waarschijnlijk niet verkeerd uit. Meghan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze zich niet welkom voelt in de familie van haar man.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle