Check eens in

Aangrijpend verhaal in Frank en Rogier raakt kijkers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAangrijpend verhaal in Frank en Rogier raakt kijkers
RTL

Frank en Rogier hebben de armen weer uit de mouwen gestoken in 'Frank & Rogier Checken in'. Ditmaal strijken de heren in Simpelveld neer, een dorpje waar Tamara en Kelly een B&B zijn gestart. De twee krijgen echter klap na klap te verwerken. Hulp is dus hard nodig.

"Dat was een heel heftige periode"

Tamara en Kelly grepen drie jaar geleden de kans om een vakantiehoeve over te nemen. Helaas bleek dit avontuur uit te lopen op een drama. "We zijn in augustus begonnen en in september zaten we al aardig vol", vertelt Tamara. Maar al snel bleek dat er flink wat achterstallig onderhoud was en moest er voor tonnen aangepast worden. Er bleek legionella in de leidingen te zitten en het dak moest worden vernieuwd.

Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B
Lees ook

Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B

De twee staan er positief in, maar dan wordt er tot overmaat van ramp ook nog eens kanker bij Tamara ontdekt. Kelly moest vervolgens in haar eentje de zaak draaiende zien te houden. "Dat was een heel heftige periode", vertelt Kelly. Uiteindelijk leiden alle gebeurtenissen tot flink wat negatieve recensies online. De gasten zijn ontevreden, maar Frank en Rogier weten de kamers weer flink op te knappen.

De dames weten niet wat ze zien en de kijkers smélten weg bij dit happy end.

Frank & Rogier Checken In is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4 en bij Videoland.

Frank en Rogier maakten onlangs de overstap van SBS naar RTL en hadden veel zin in hun nieuwe avontuur. In RTL Boulevard deden ze hun plannen uit de doeken. 

Lees meer over
Frank en Rogier