verschil tussen mijn en dijn

Angela Groothuizen geeft fietsendief koekje van eigen deeg: 'Sukkel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAngela Groothuizen geeft fietsendief koekje van eigen deeg: 'Sukkel'
RTL

Een wijze les voor iedere fietsendief: de tweewieler van Angela Groothuizen (61) laten staan. De presentatrice zet namelijk alles op alles om haar eigendom terug te krijgen, zo blijkt.

"Goed dat deze dief in zijn kuif gepikt is"

Angela is niet voor de poes! De fiets van de presentatrice werd vandaag gestolen, maar ze ondernam meteen actie. De dief pakte haar tweewieler en ging ermee naar de Dappermarkt in Amsterdam. Nou, daar stond 'ie niet lang. 'Ik heb 'm weer meegenomen, inclusief je dure nieuwe sloten. Sukkel', verklaart ze op Twitter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hartverscheurende post Angela Groothuizen komt binnen bij volgers
Lees ook

Hartverscheurende post Angela Groothuizen komt binnen bij volgers

In de fiets van Angela zit een gps-tracker, waardoor ze 'm snel kon terugvinden en korte metten kon maken met de diefstal. De volgers van de presentatrice zijn onder de indruk van hoe snel ze heeft gehandeld en prijzen haar onder haar tweet. 'Goed gedaan, Angela', vindt er eentje. 'Goed dat deze dief in zijn kuif gepikt is', aldus een ander. Velen vinden het 'de beste tweet' die ze vandaag zijn tegengekomen.

Dit was een behoorlijk geslaagde actie van Angela, maar ook zij gaat weleens de fout in. Tijdens The Voice Senior maakte ze een flinke blunder, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Angela GroothuizenFietsenDiefstal