om door een ringetje te halen

Televizier-Ring deed ereronde in wasmachine van Meilandjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTelevizier-Ring deed ereronde in wasmachine van Meilandjes
RTL

'Chateau Meiland' was vorig jaar de winnaar van de avond op het prestigieuze Televizier-Ring Gala. Je zou denken dat je met zo’n mooie en unieke prijs voorzichtig om zou gaan, maar leer ons de Meilandjes kennen...

"We vonden het vorig jaar al heel speciaal omdat we helemaal geen bekende familie waren toen"

Eerder was de ring al een tijdje kwijt nadat de flamboyante kasteelheer en zijn familie het gouden sierraad wilden verstoppen voor eventuele inbrekers. In Koffietijd vertelde Erica vanochtend dat de prijs óók een keer in de was is beland. "Dat was mijn schuld", bekent Martien met het schaamrood op zijn kaken. Het was huishoudster Nadège die de tv-award uiteindelijk uit de was wist te vissen.

Televizier-Ring-stress in huize Hofman: pak niet bezorgd
Lees ook

Televizier-Ring-stress in huize Hofman: pak niet bezorgd

Martien is dit jaar, met zijn 59 lentes, naast de 25-jarige Holly Mae Brood en 26-jarige Bram Krikke genomineerd voor de Televizier-Ster Talent. De realityster vindt dat enorm bijzonder. "We vonden het vorig jaar al heel speciaal omdat we helemaal geen bekende familie waren toen. En nu dit jaar ook weer, tussen twee hele jonge mensen. En dan zit ik er tussenin met dat oude hoofd."

Mocht hij winnen, dan gaat hij speechen vanuit zijn hart: "Ik vind het toch een beetje armoeiig als je daar met een blaadje staat. Het moet in je opkomen vanuit een gevoel", aldus de kasteelheer.

Lees meer over
Loretta SchrijverMartien Meiland