Heibel in palace

Wilfred Genee kiest partij voor Frank: 'Rogier is de weg kwijt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWilfred Genee kiest partij voor Frank: 'Rogier is de weg kwijt'
RTL

Dat het flink bonje is tussen realitysterren Frank (74) en Rogier (46) werd gister goed duidelijk. Het moddergooien lijkt te zijn begonnen en de twee verblijven momenteel niet onder één dak. Het gedrag van Rogier komt Frank de spuigaten uit en Wilfred Genee (43) snapt dat: volgens hem is Rogier 'de weg kwijt'.

"Hij was volkomen onhandelbaar"

Wilfred stipte de ruzie aan in zijn radioprogramma Veronica Inside. Hij en zijn vrouw kennen Rogier al een tijdje. In Story vertelde Frank dat zijn wederhelft flink naast zijn schoenen is gaan lopen en Wilfred snapt wel wat Frank bedoelt.

"Mijn vrouw kent hem wel goed en ik ken hem van feesten enzovoorts. Daar was hij altijd wel redelijk benaderbaar", zo vertelt Wilfred. "Het is een heel aardige prima gozer, maar een paar weken geleden had ik een ander gevoel." Frank en Rogier waren enkele weken terug te gast bij BNR, waar Wilfred ook op de horen is. "Hij was volkomen onhandelbaar. Hij was redelijk opstandig. Er viel niet echt een interview te houden."

Huwelijkscrisis voor Frank en Rogier: 'Hebben turbulente relatie'
Lees ook

Huwelijkscrisis voor Frank en Rogier: 'Hebben turbulente relatie'

"Ik moet je eerlijk zeggen: Rogier is wel een klein beetje de weg kwijt. Frank was heel rustig." De presentator vertelt ook dat hij aan het stel vroeg of ze vaak mot hebben. Hierop lieten ze weten dat ze 'de hele dag ruzie hadden'.

Frank liet gister aan RTL Boulevard weten dat hij en Rogier inderdaad tijdelijk niet onder één dak verblijven. "Wij zijn al bijna 20 jaar samen en hebben regelmatig geplande rustmomenten apart van elkaar, zoals nu ook. Zo ben ik nu op een geplande vakantie in mijn heerlijke huis in Zuid Frankrijk na een intensieve opnameperiode voor ons televisieprogramma. Ook Rogier kan zo even tijd voor zichzelf nemen." Ook vertelde hij dat ze een 'turbulente relatie' hebben.

De ruzie lijkt dus serieuze vormen aan te nemen. Zo werd gister ook duidelijk dat de twee helemaal geen contact meer met elkaar hebben op dit moment. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Frank en RogierWilfred Genee