groot gemis

Maan brengt bijzonder eerbetoon aan opa en oma

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @maan.de.stMaan brengt bijzonder eerbetoon aan opa en oma
RTL

Het nieuwe nummer 'Zo Kan Het Dus Ook Part II' van Maan (23) is niet alleen een ode aan haar vriendschappelijke relatie met haar ex-vriend Tony Junior (30). Op Instagram legt de zangeres uit hoe haar opa en oma een inspiratie voor de videoclip van haar single vormden.

"Hoop dat ze trots zullen zijn"

Maan geeft een 'kleine side story' bij haar videoclip voor 'Zo Kan Het Dus Ook Part II'. In het begeleidende filmpje voor haar nieuwe single danst de zangeres erop los met een groepje en dat heeft een speciale reden. Haar opa en oma 'waren vroeger Nederlands stijldanskampioen', legt ze uit op Instagram. Maans grootouders wonnen in 1948 en 1949 en 'hadden hun eigen dansschool in Utrecht'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tony Junior reageert op geruchten: 'Weer samen met Maan? '
Lees ook

Tony Junior reageert op geruchten: 'Weer samen met Maan? '

Wat het nog specialer maakt voor Maan is dat ze haar grootouders niet heeft mogen meemaken. 'Ik heb oma nooit gekend, opa maar drie weken en vind het daarom zo extra bijzonder dat ik hun grootste passie nu kan laten voortleven in mijn eigen passie', verklaart ze. 'Zodat onze werelden toch weer samenkomen. Hoop dat ze trots zullen zijn'. Daarbij plaatst op Instagram ze nog een paar kiekjes uit de oude doos. 

Maan sprak onlangs nog met RTL Boulevard over haar relatie met Tony. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
MaanMuziek