katjammie

Dochter Katja Schuurman ontpopt zich tot keukenprinses

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @katjaschuurmanDochter Katja Schuurman ontpopt zich tot keukenprinses
RTL

Nu de horeca is gesloten en een vorkje prikken in een restaurant er de komende weken niet meer in zit, moeten we onszelf thuis maar flink verwennen. Sammie Römer, de tienjarige dochter van Katja Schuurman (45) en Thijs Römer (42), schotelde haar moeder daarom een heerlijk zelfgemaakt prakkie voor. 'Lekker joh', aldus een trotse Katja.

"Zo cadeaupapa, zo dochter"

De presentatrice plaatst een foto van haar dochter op Instagram. 'Pipi Langkous heeft vanavond gekookt', schrijft ze bij het kiekje. Volgens Katja is haar dochter een echte keukenprinses. 'We overwegen afhaal.'

Katja Schuurman verwijdert boze posts over corona-maatregelen
Lees ook

Katja Schuurman verwijdert boze posts over corona-maatregelen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katja is thuis wel wat lekkers gewend, haar man chef-kok Freek van Noortwijk (32) is namelijk eigenaar van verschillende restaurants. Sammie heeft de culinaire inslag van haar bonusvader. 'Zo cadeaupapa, zo dochter', schrijft Katja.

Onlangs kwam Katja nog in het nieuws, omdat zij zich uitsprak tegen de coronamaatregelen. Freek ontving een officiële waarschuwing, omdat er om 22.03 uur nog gasten in een van zijn restaurants aanwezig waren terwijl de horeca toen nog om 22.00 uur moest sluiten. Volgens de politie zat de vork iets anders in de steel, zo zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Katja Schuurman