drugsbezette dame

Imanuelle Grives reageert op affaire-geruchten André Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPImanuelle Grives reageert op affaire-geruchten André Hazes
RTL

Imanuelle Grives (35) was vorig jaar niet weg te denken uit de Nederlandse pers. Nadat zij op het Belgische festival Tomorrowland was opgepakt met een flinke hoeveelheid drugs, stonden de kranten vol met haar beeltenis. In de nieuwste 'Beau Monde' vertelt de actrice dat dit echter niet het meest opmerkelijke nieuwtje was dat ze over zichzelf las.

"We hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer"

Als er één BN'er vorig jaar nog meer in het nieuws was dan Imanuelle, dan was dat André Hazes. Eind vorig jaar werd bekend dat hij samen was met Bridget Maasland, maar volgens Imanuelle ging er ook een tijdje het gerucht dat zij en André aan het scharrelen waren. "Een van de meest opmerkelijke berichten vorig jaar was dat ik het in een kleedkamer meer dan gezellig gehad zou hebben met André Hazes."

Imanuelle Grives heeft nieuwe rol in film te pakken
Lees ook

Imanuelle Grives heeft nieuwe rol in film te pakken

"Grappig, want hoewel ik echt wel eens een geheime amourette met een collega heb gehad, toch echt niet met hem", vervolgt ze. Volgens de actrice werd er sterk geïnsinueerd dat er tussen de twee 'iets gebeurd zou zijn'. "Dat ik er misschien de oorzaak van was dat hij met Monique had gebroken." 

Imanuelle vertelt dat André een leuke gast is, "En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer. Met nog zes andere mensen erbij, ja! We hebben drankjes gedronken en liedjes gezongen. Meer niet. Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij. Ik ben toch veel te jong voor hem."

Het hele interview met Imanuelle is nu te lezen in de nieuwe Beau Monde, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

De actrice heeft inmiddels haar straf achter de rug en kan ook alweer lachen om het hele voorval, zo is hieronder te zien.

Lees meer over
Imanuelle GrivesAndré Hazes