dat vink lief

Dave Roelvink ontfermt zich over dakloze man

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink ontfermt zich over dakloze man
RTL

2020 is niet op alle fronten een even fijn jaar voor Dave Roelvink (26). Zo raakte hij betrokken bij een auto-ongeluk en brak hij niet één, maar twee keer een stuk van zijn peperdure facings af. Pechgeval op pechgeval voor de realityster dus, maar gelukkig wordt hij er niet bitter en negatief van. Dave ontfermt zich namelijk als een heuse weldoener over een dakloze man bij hem in de buurt.

"We gaan lekker een kappertje met hem doen en hem weer even helemaal fris maken"

Dat laat de man met de hagelwitte tandjes weten via Instagram. Het pad van Jesse en Dave kruist zich regelmatig en in Daves Instagram Stories is te zien dat ze een vriendschappelijke band hebben opgebouwd. Dave wil graag iets extra's doen voor zijn vriend en geeft daarom niet alleen een telefoon aan Jesse zodat die bereikbaar is, maar maken ze ook alvast een afspraak om zijn wilde coupe te temmen.

'Jesse slaapt bij de opvang', vertelt Dave. 'Hij is dakloos en heeft niks. Ik zie hem altijd in de buurt lopen en we gaan hem nu af en toe mee op pad nemen. We gaan lekker een kappertje met hem doen en hem weer even helemaal fris maken.'

© Instagram @daveroelvink

Het coronavirus gooit ook bij Dave Roelvink roet in de plannen die hij dit jaar had. RTL Boulevard-deskundige Diederik Jekel ging met hem in gesprek om zijn prangende vragen over het gevaarlijke virus te beantwoorden. 

Lees meer over
Dave Roelvink