Kanny zonder anny

Paul de Leeuw verklaart gemis Anny Schilder in Ranking The Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLPaul de Leeuw verklaart gemis Anny Schilder in Ranking The Stars
RTL

De laatste aflevering van 'Ranking The Stars' kan natuurlijk niet stilletjes voorbijgaan aan het feit dat lieveling Anny Schilder (61) dit jaar schittert door afwezigheid. Paul de Leeuw (58) steekt haar in ieder geval een hart onder de riem.

"Ze is over haar garnaal gegaan, zoals ze in Volendam zeggen"

"Er is over getweet en gepost: 'Waar is Anny Schilder?'" vertelt Paul na de eerste ronde. Het programma is sinds vorig jaar te zien op RTL 5 en tijdens het eerste seizoen was Anny prominent aanwezig. Maar dit nieuwe seizoen moest ze helaas verstek laten gaan. "Anny zit thuis met een burn-out. Ze is over haar garnaal gegaan, zoals ze in Volendam zeggen", legt Paul uit. "Anny, we hebben je enorm gemist en we wensen je heel veel beterschap." Anny zelf heeft overigens bij aanvang van de nieuwe reeks afleveringen ontkend dat zij met een burn-out kampt.

Paul: 'Mijn kinderen vinden het vreselijk wat ik heb gedaan'
Lees ook

Paul: 'Mijn kinderen vinden het vreselijk wat ik heb gedaan'

"We hopen dat je er volgend jaar weer bij bent", vervolgt Paul. Met deze laatste aflevering is er weer een seizoen van Ranking The Stars voorbij. De vileine opmerkingen vlogen door de studio en ook Gerda Havertong zat weer op de praatstoel. Zo vertelde ze uitgebreid over haar 'kleine spleet', dat zie je hieronder.

Alle afleveringen van Ranking The Stars zijn terug te zien bij Videoland. 

Lees meer over
Paul de LeeuwAnnie SchilderRanking the Stars