ha! zes blokjes

André Hazes toont transformatie na één jaar fanatiek sporten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes toont transformatie na één jaar fanatiek sporten
RTL

André Hazes (26) maakt er geen geheim van dat hij het roer het afgelopen jaar drastisch om heeft gegooid. Feestjes en alcohol zijn uit den boze, alles draait nu om quality time met zijn gezin en in de sportschool. En dat zien we terug aan zijn lichaam.

"Tussen deze twee foto’s zit precies een jaar"

Op Instagram staat André stil bij de transformatie die hij het afgelopen jaar is ondergaan. Hij deelt twee foto's waar precies een jaar tussen zit. We zien allemaal dat hij op de rechterfoto wat strakker in zijn vel zit dan op de linker. 'Links een jongen die leefde zonder grenzen. Die nergens het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde, geen gezond leven gunde. Die leefde in een roes van katers en schijt aan de wereld', schrijft André bij de foto.

Die jongen is hij inmiddels niet meer. 'Rechts een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit. Een strak voedingsschema volgt, genoeg rust en keihard trainen.'

André Hazes gaat vader achterna met wassen beeld Madame Tussauds
Lees ook

André Hazes gaat vader achterna met wassen beeld Madame Tussauds

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er is in het afgelopen jaar nog veel meer veranderd in het leven van André. Zo is hij bijvoorbeeld weer in contact gekomen met zijn zus Roxeanne, met wie hij jarenlang amper contact had. In de video hieronder zie je alles over de reünie tussen Rox en Dré.

Lees meer over
André Hazes