KANYEZUS ZEG

Jennifer Aniston: 'Een stem op Kanye is niet grappig'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJennifer Aniston: 'Een stem op Kanye is niet grappig'
RTL

Net als vele andere Amerikaanse sterren steunt actrice Jennifer Aniston (51) de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn 'running mate' Kamala Harris. Op Instagram liet Jennifer weten dat ze haar stem al heeft uitgebracht. Ook wil ze haar volgers duidelijk maken dat het niet grappig is om op rapper Kanye West (43) te stemmen.

"Wees alsjeblieft verantwoordelijk"

De 51-jarige actrice roept haar volgers op om verantwoordelijk te zijn. 'Het is niet grappig om op Kanye te stemmen. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Wees alsjeblieft verantwoordelijk', schrijft Jennifer.

Jennifer Aniston dolblij met puppy: 'Mag ik jullie even voorstellen'
Lees ook

Jennifer Aniston dolblij met puppy: 'Mag ik jullie even voorstellen'

Volgens de actrice zijn de Verenigde Staten op dit moment meer verdeeld dan ooit en moet dit veranderen. "Ik dring jullie om te overwegen wie het meest getroffen wordt door deze verkiezing als we zo doorgaan. Dit hele gebeuren gaat niet om een kandidaat of een probleem, het gaat over de toekomst van het land en de wereld."

Kanye West doet volgende maand mee met de Amerikaanse presidentsverkiezingen als onafhankelijk kandidaat maar wordt niet gezien als serieuze kanshebber. De rapper scoort nergens hoog in de opiniepeilingen.

Lees meer over
Jennifer Aniston