In de verste vegte niet verwacht

Jeroen is de Mol van het WIDM-jubileumseizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Wie is de Mol?Jeroen is de Mol van het WIDM-jubileumseizoen
RTL

Na weken van speuren en vergezochte hints uitpluizen, is vanavond dan eindelijk die ene vraag weer beantwoord: Wie is de Mol? Niemand minder dan Jeroen Kijk in de Vegte (46) blijkt dit seizoen te hebben gesaboteerd.

Jeroen kreeg dit seizoen de nobele taak om zoveel mogelijk dwars te liggen en geld uit de pot te houden. Samen met Nikkie de Jager en Tygo Gernandt behoorde hij tot de laatste drie.

Rik van de Westelaken wist eerder al te vertellen dat Tygo in ieder geval niet de Mol was. Met de bekendmaking van de Mol komt er een einde aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. De makers besloten om voor het 20-jarig jubileum enkele oud-kandidaten een tweede kans te geven.

Jeroen is de Mol in WIDM, en dit is waarom
Lees ook

Jeroen is de Mol in WIDM, en dit is waarom

Daardoor mochten Tina de Bruin, Horace Cohen, Ellie Lust, Peggy Vrijens, Nadja Hüpscher, Ron Boszhard, Patrick Martens, Tygo Gernandt, Jeroen Kijk in de Vegte en Nikkie de Jager nogmaals het WIDM-avontuur aangaan.

Fans hoeven niet bang te zijn dat ze in een zwart gat vallen, want over enkele maanden begint het reguliere seizoen weer. Rik maakte in een filmpje bekend dat het 21ste seizoen van Wie is de Mol? op 2 januari van start gaat.

Voor Ron is deze tweede kans een hele bijzondere, hij wist het langer vol te houden dan de eerste keer. Hieronder vertelt hij over dit avontuur.

Lees meer over
Tygo GernandtJeroen Kijk in de VegteNikkie de JagerRik van de WestelakenWie is de Mol?