Warme winterdagen

Yes! Magic Mike XXL binnenkort te zien op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© IMDBYes! Magic Mike XXL binnenkort te zien op Netflix
RTL

Goed nieuws voor iedereen die tijdens deze gedeeltelijke lockdown een tekort aan mannelijk schoon heeft: vanaf 1 november is 'Magic Mike XXL' te zien op Netflix. In het eerste deel zagen we hoe sexy hoofdrolspeler Channing Tatum (40) afscheid neemt van zijn leven als stripper, maar in het vervolg trekt hij voor één keer nog even alles uit de kast om een waanzinnige show neer te zetten.

Op 1 juli 2015 ging de heerlijke film in Amsterdam in première en Hollywood-sterren Channing Tatum, Matt Bomer (43), Joe Manganiello (43), Adam Rodriguez (45), Amber Heard (34) en Jada Pinkett Smith (49) waren hierbij aanwezig. Evenals hordes fans die niets liever wilden dan een glimp opvangen van Channing. Hij was op zijn beurt net zo onder de indruk van de menigte. "Dit is krankzinnig", zei Channing toentertijd tegen RTL Boulevard. 

Ex-vrouw Channing Tatum verwelkomt zoontje
Lees ook

Ex-vrouw Channing Tatum verwelkomt zoontje

De film vertelt het verhaal over de overgebleven leden van de Kings of Tampa die, drie jaar nadat Mike afscheid had genomen van zijn strippersleven, ook de handdoek in de ring gooien. Maar voordat het zover is, willen ze nog één keer knallen met z'n allen. Bekijk hieronder de trailer.

Lees meer over
Channing Tatum