berichtje!

Nog één keer genieten: Sander Lantinga's beste Love Island-quotes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLNog één keer genieten: Sander Lantinga's beste Love Island-quotes
RTL

De afgelopen zes weken hebben we niet alleen kunnen genieten van de Islanders op 'Love Island', ook Sander Lantinga (44) was elke aflevering van de partij om het wel en wee van de koppels aan elkaar te praten. Ben jij in een zwart gat gevallen na de grote finale? Hier nog één keer zijn leukste uitspraken op een rijtje.

Love Island staat erom bekend dat de voice-over geen blad voor de mond neemt, een formule waar Sander zeker niet aan gesleuteld heeft. De radio-dj deinsde er niet voor terug de Islanders flink op de hak te nemen. En dat zorgde voor een aantal hilarische uitspraken, die door Videoland achter elkaar zijn gemonteerd.

Zo stelde Sander door het stemgeluid van deelnemer Jaimy te hebben leren vloeken, zette hij Koen neer als 'de dekhengst van het eiland' en draaide hij er zelfs zijn hand niet voor om het programma zélf te bespotten. Luister de beste quotes van Sander hieronder terug.

Remco van Love Island geeft hoognodige relatie-update
Lees ook

Remco van Love Island geeft hoognodige relatie-update

Ook winnaars Joan en Mert werden niet door Sander gespaard. RTL Boulevard sprak de tortelduifjes na de grote finale in Love Check-up, waar ze vertelden dat hun eerste nacht zonder camera's eindigde in een grote teleurstelling...

Lees meer over
VideolandLove Island