in de stemming

Ook déze BN'ers zoeken valse kraaien in I Can See Your Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenOok déze BN'ers zoeken valse kraaien in I Can See Your Voice
RTL

In de nieuwe muzikale spelshow 'I Can See Your Voice' gaat het niet om wie het beste kan zingen, maar of de kandidaten er überhaupt een zuivere noot uit weten te persen. Aan een vijfkoppig panel de moeilijke taak om de valse kraaien te onderscheiden van de échte nachtegaaltjes. Elke aflevering krijgt de jury hulp van een gastartiest, van wie RTL Boulevard er alvast vier bekend mag maken.

Het zangprogramma komt uit de koker van de bedenkers van The Masked Singer, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Carlo Boszhard neemt de presentatie op zich en het is aan Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Samantha Steenwijk, Ronnie Flex en Fred van Leer om de gouden keeltjes eruit te pikken.

Over de helft: zitten deze BN'ers ook in The Masked Singer?
Lees ook

Over de helft: zitten deze BN'ers ook in The Masked Singer?

Omdat de kandidaten er alles aan doen om het panel te overtuigen van hun zangkunsten, krijgen ze elke week hulp van iemand uit het vak. Zo was al bekend dat OG3NE, Danny de Munk en Edsilia Rombley hen een handje helpen en nu mag RTL Boulevard bekendmaken dat ook Trijntje Oosterhuis, Gerard Joling, Romy Monteiro en Dave von Raven hun opwachting maken in I Can See Your Voice.

Elke aflevering telt zes kandidaten, van wie er uiteindelijk één overblijft. Diegene mag dan een duet zingen met de gastartiest. Pas daarmee wordt duidelijk of de stem van die persoon lekker in het gehoor ligt of de trommelvliezen doet breken. 

I Can See Your Voice is vanaf donderdag te zien om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Lees meer over
Carlo BoszhardSamantha SteenwijkMarieke ElsingaRonnie FlexFred van LeerJeroen van KoningsbruggeTrijntje OosterhuisEdsilia RombleyDave von RavenDanny de MunkOG3NE