Jaap Reesema is er nu ook voor de kleintjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Jaap Reesema is er nu ook voor de kleintjes
Van onze partner Play-Doh

Door zijn deelname aan 'X Factor' werd Jaap Reesema (36) in één klap bekend in Nederland. Dat hij een gouden keeltje heeft moge duidelijk zijn, maar de zanger is daarnaast ook nog eens ontzettend creatief. En dat is best handig met twee kids en een derde op komst. Voor alle ouders die minder gezegend zijn lanceert Jaap nu samen met Play-Doh een swingend nummer voor de allerkleinsten.

Lekker kliederen hoort nou eenmaal bij kind zijn. Hoe groter de rommel, hoe groter het plezier. Alleen niet voor de ouders. Uit onderzoek van speelgoedfabrikant Hasbro blijkt namelijk dat ouders gefrustreerd raken als hun kinderen kleuren mixen. Of nog erger, in het verkeerde potje terugstoppen ('geel hoort toch echt in het potje met de gele deksel!'). Nergens voor nodig vindt Play-Doh. Volgens hen bevordert dit juist de creativiteit van het kind. Een tomaat hoeft namelijk niet altijd rood te zijn of een banaan geel. Door verschillende kleuren te mixen en de 'regels' te breken, worden juist de mooiste creaties geboren. 

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachtten zwangerschap totaal niet
Lees ook

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachtten zwangerschap totaal niet

Als vader en muzikant weet Jaap als geen ander dat ook muziek een enorme rol speelt als het gaat om creativiteit en spelen nóg leuker maakt. Daarom heeft hij samen met het wereldberoemde kleimerk een nummer gemaakt waarop je helemaal los kunt gaan met je speelgoed!

'Mixen Maar' is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify onder de artiestennaam Doh-Doh. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Jaap ReesemaSpotify