BIZARRE FANS

Jim Bakkum over Idols-periode: 'Heel wat gekke dingen gebeurd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum over Idols-periode: 'Heel wat gekke dingen gebeurd'
RTL

We kennen Jim Bakkum (33) inmiddels allemaal al jaren als acteur die in veel Nederlandse films speelt, maar het begon natuurlijk allemaal bij de talentenjacht 'Idols'. In de allereerste Nederlandse versie van die show werd de toen pas 15-jarige Jim tweede. En zijn knappe verschijning zorgde ervoor dat de fans behoorlijk gekke dingen deden.

"Ik zou er echt een boek over kunnen schrijven"

Op zijn Instagram Stories vertelt Jim over deze bijzondere tijd in zijn leven. 'Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd', begint hij. 'Ik zou er echt een boek over kunnen schrijven.' Zo moest zijn hele gezin een nieuw telefoonnummer, omdat ze platgebeld werden. En er waren ook fans die voor zijn huis wilden slapen.

Het team van Jim droeg constant oordopjes vanwege het harde gegil van de fans. 'En er was politie te paard als we wegreden van een optreden', schrijft Jim.

Jim Bakkum shockeert volgers met opvallend uiterlijk
Lees ook

Jim Bakkum shockeert volgers met opvallend uiterlijk

Jim kreeg ontzettend veel aandacht van vrouwen in die periode. 'Helemaal onder de kusjes', schrijft hij. Hoewel het een bizarre tijd was, blikt Jim er wel met positieve gevoelens op terug. 'Het was een voor mij, geweldige tijd die ik nooit zal vergeten.'

In de eerste Idols werd Jim natuurlijk tweede, maar Jamai Loman eerste. Terwijl de twee jarenlang een bijzondere band bleken te hebben, is die inmiddels verwaterd. Sterker nog: de twee spreken elkaar nooit meer. In de video hieronder vertelt Jim erover.

Lees meer over
Jim Bakkum