Kroontje op, kroontje af

Eerste trailer The Crown toont het leven van prinses Diana

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixEerste trailer The Crown toont het leven van prinses Diana
RTL

Na verschillende foto's en korte teasers heeft Netflix dan eindelijk een officiële trailer van het vierde seizoen van 'The Crown' uitgebracht.

The Crown vertelt het verhaal van het decennialange bewind van koningin Elizabeth II terwijl ze worstelt met het vinden van de juiste balans tussen haar privé- en openbare leven. Het vierde seizoen speelt zich af aan het einde van de jaren 70. Koningin Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor de nog ongehuwde prins Charles (Josh O'Connor).

The Crown deelt eerste trailer mét prinses Diana
Lees ook

The Crown deelt eerste trailer mét prinses Diana

De natie begint daarbij de eerste gevolgen te voelen van het beleid dat door premier Margaret Thatcher (Gillian Anderson) is ingevoerd. Tegelijkertijd lijkt prins Charles te zijn gevallen voor de charmes van de jonge Lady Diana Spencer. 

De eerste trailer geeft niet alleen een eerste blik in het leven van prinses Diana, ook de koele verstandhouding tussen koningin Elizabeth en Margaret Thatcher is goed voelbaar. 

Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november te zien op Netflix. RTL Boulevard sprak onlangs met de castleden, dat zie je hieronder.