lamaar zitten

Joris werd na eerste aflevering The Masked Singer al ontmaskerd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Laura OldenbroekJoris werd na eerste aflevering The Masked Singer al ontmaskerd
RTL

Rolf Sanchez (29), Tygo Gernandt (46) of Alain Clark (41): één van deze mannen zou zich volgens de jury in het pak van de Lama hebben verscholen tijdens 'The Masked Singer'. Maar niet eerder leken de panelleden van het programma er zó naast te zitten. Niemand minder dan Joris Linssen (54) ontmaskerde zichzelf en schoof gisteravond aan bij 'Jinek' om over zijn zangavontuur te vertellen.

"De rest had het ook wel door"

Eva: "Je bent zanger van beroep. Jouw band moet jou hebben herkend." Dat bleek inderdaad zo te zijn. "De eerste uitzending was op vrijdag, en op zaterdag had ik een optreden", vertelt de Hello Goodbye-presentator. "De percussionist zei al: 'Hé, lamaatje.' De rest had het ook wel door. Maar onze accordeonist wist niet wat voor programma het was. Hij moet mij altijd afkondigen en zei: 'Daar is 'ie: de Lama!'" Hoe Joris hiermee weg wist te komen, vertelt hij in de video hieronder.

Deze twee BN'ers zijn ontmaskerd in The Masked Singer
Lees ook

Deze twee BN'ers zijn ontmaskerd in The Masked Singer

Joris is teleurgesteld dat zijn avontuur in het Lama-pak hier al eindigt. De presentator had het niet erg gevonden om het geheim langer met zich mee te dragen. "Het was te gek", blikt hij terug op zijn spraakmakende deelname. "Ik vond het ontzettend leuk om te doen. Ik doe niet vaak mee aan programma's voor BN'ers, maar de Champions League vind ik altijd leuk. Wie is de Mol? heb ik gedaan, dat was geweldig. Dit was ook een fantastisch avontuur. Het is een soort schoolmusical met heel leuke collega's." 

Vorige week zagen we hoe Ernst Daniël Smid en Mattie Valk het programma verlaten. In RTL Boulevard spraken ze uitgebreid over hun avontuur.

Lees meer over
Joris LinssenThe Masked Singer