een harde noot kraken

Bas Smit flink opgelicht op Instagram: 'Niet te geloven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @bassmitBas Smit flink opgelicht op Instagram: 'Niet te geloven'
RTL

Bas Smit is niet alleen 'de man van' en ondernemer, maar ook veelzijdig 'Instagram-advertentie tester'. Hij bestelt de meest bijzondere items die voorbijkomen op het social media-platform, en deelt zijn bevindingen dan met zijn volgers. Toch loopt dit niet altijd even goed af.

"Ja, dit is toch niet te geloven"

Bas laat op zijn Instagram weten dat hij flink heeft uitgekeken naar deze aankoop: "Met nog ongeveer vijftig daagjes tot het kerst is, gaan we de boel eens opleuken. Wat halen we dan in huis? Een notenkraker."

"Hij is even groot als ik, maar voor een paar tientjes extra drumt hij ook", vervolgt Bas. In beeld is dan ook de advertentie te zien. Hierop is inderdaad een levensgrote Notenkraker te zien. "Dus die hebben we ook gepakt." 

Bas Smit doet schokkende onthulling op Instagram
Lees ook

Bas Smit doet schokkende onthulling op Instagram

Met veel bombarie en tromgeroffel wordt de aanwinst getoond, maar in plaats van een levensgroot model, is het poppetje zo'n 30 centimeter hoog. "Ja, dit is toch niet te geloven. (…) Kostte tussen de 40 en 50 dollar", verzucht Bas. Ook Nicolette kan haar ogen niet geloven. "Wat een naaierij dit", horen we haar zeggen. In het bijschrift van het filmpje schrijft Bas: 'Lieve mensen, laat je niet online naaien en support de lokale ondernemers.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bas Smit heeft zich echter wel iets om op te verheugen, namelijk de komst van drie baby schildpadden. Deze eitjes zijn nu al een fortuin waard, mede dankzij een ijzersterke lobby van Bas. Hoe dit precies zit, zie je hieronder. 

Lees meer over
Bas Smit