Doe niet zo molloot

Molloten achterhalen eerste kandidaten van Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSMolloten achterhalen eerste kandidaten van Wie is de Mol?
RTL

Tijd om te rusten is er niet voor de Molloten van het eerste uur. Hoewel het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' er net op zit, is het alweer tijd om te focussen op het seizoen dat begin 2021 op televisie verschijnt. De eerste twee kandidaten lijken zelfs al geraden.

Na twintig seizoenen Wie is de Mol? is het een lastige opgave voor de programmamakers om weer een leuke club samen te stellen. Want welke BN'ers hebben nog niet meegedaan aan het programma en zijn beschikbaar voor de opnameperiode? Het is nog even wachten tot de kandidaten van het 21ste seizoen officieel bekendgemaakt worden, maar een paar Molloten weten het proces te versnellen en speculeren er lustig op los.

Startdatum nieuw seizoen Wie is de Mol? bekend
Lees ook

Startdatum nieuw seizoen Wie is de Mol? bekend

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Charlotte Nijs

Eén van de mogelijke kandidaten is Charlotte Nijs. Molloot Max ontdekte dat de politiek verslaggever van SBS6 niets op social media heeft gedeeld én niet als interviewer op televisie te zien was tijdens de mogelijke opnameperiode. Hartstikke verdacht, dus. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Michelle Willemsen

Er worden ook wedjes gelegd om de mogelijke deelname van Michelle Willemsen aan het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen. Michelle kun je kennen van het YouTube-kanaal van De Telegraaf. Ze werkte in de mogelijke opnameperiode niet als presentatrice voor het kanaal en deelde niets op social media. 

De Molloten hoeven niet al te lang te wachten op het nieuwe seizoen, want zoals elk jaar starten de kandidaten in januari met de jacht op de Mol. De opnames vonden plaats in Tsjechië. Wie is de Mol? is vanaf 2 januari te zien op NPO 1. 

Lees meer over
Wie is de Mol?