ELECTIONDAY

BN'ers blijven wakker voor Amerikaanse verkiezingen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBN'ers blijven wakker voor Amerikaanse verkiezingen
RTL

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn momenteel bezig en zijn bijzonder spannend. Al de hele nacht (Nederlandse tijd) zijn kandidaten Donald Trump (Republikeinen) en Joe Biden (Democraten) verwikkeld in een nek-aan-nekrace om het Witte Huis. Ook de sterren volgen de strijd op de voet.

"Ik hang echt al zes uur aan de lippen van die die CNN-schermman"

Zo zit presentator Tim Hofman al uren naar zijn televisie te kijken om alles over de Amerikaanse presidentsverkiezingen te volgen. 'Ik hang echt al zes uur aan de lippen van die die CNN-schermman John King. ondanks dat ie alles zeventein keer herhaalt en soms zo watervallerig praat dat ik net een bedrag naar hem riep omdat ik dacht dat ik m'n eigen tv kocht op een veiling. Maar verder leuk', schrijft Tim via Twitter.

Joe Biden vergroot voorsprong in Georgia
Lees ook

Joe Biden vergroot voorsprong in Georgia

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Katja Schuurman is al vroeg uit de veren om alles omtrent de verkiezingen te volgen. Ze kijkt samen met haar dochtertje Coco, zien we op Instagram. En ook Bram Krikke is uren geleden al begonnen met kijken. 'Daar gaan we. Wie kijkt mee?' schrijft hij op zijn Instagram Stories.

Iemand die gewoon is gaan slapen, is Luuk Ikink. Achteraf gezien is hij blij met die keuze. 'Blij dat ik gewoon ben gaan slapen en niet de nacht heb doorgehaald. Dit duurt nog wel een paar dagen', schrijft Luuk op Twitter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Tim HofmanDonald TrumpJoe BidenKatja SchuurmanBram Krikke