ben je nou gaga

Lady Gaga geeft dikke pluim aan medewerkers stemlokalen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesLady Gaga geeft dikke pluim aan medewerkers stemlokalen
RTL

Lady Gaga (34), die afgelopen maandag nog meeging met Joe Biden (77) naar een van zijn laatste campagnebijeenkomsten voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen, heeft opnieuw van zich laten horen. Via Twitter bedankte de zangeres alle mensen die zich dagenlang hebben ingezet om alle stemmen te tellen.

"Hierbij stuur ik liefde, knuffels en een dikke pluim naar alle geweldige Amerikanen die zich zo hard inspannen om ervoor te zorgen dat elke stem telt"

'Hierbij stuur ik liefde, knuffels en een dikke pluim naar alle geweldige Amerikanen die zich zo hard inspannen om ervoor te zorgen dat elke stem telt. Jullie zijn geweldig en laten zien waar het echt om draait: het hebben van een hart en een ziel!' aldus Gaga.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vader laat Lady Gaga vallen en blijft Trump steunen na belediging
Lees ook

Vader laat Lady Gaga vallen en blijft Trump steunen na belediging

Lady Gaga heeft zich nadrukkelijk uitgesproken tijdens deze verkiezingen. "Joe Biden is de man die Amerika nu nodig heeft om ons land weer bij elkaar te brengen. Ik ben er trots op dat ik hem een goede vriend mag noemen. Want deze man is een heel goed mens."

Ook Eva Longoria, die in augustus nog virtueel de Democratische conventie opende, laat via sociale media van zich horen. 'Leiders worden gekozen door het volk. Om een democratie in stand te houden, is elke stem van belang en moet elke stem geteld worden. Blijf rustig en laten we alle stemmen tellen', aldus Eva. Ook Rihanna plaatste zo'n boodschap op Instagram. 'Tel elke stem. Wij wachten af en hebben geduld.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De gemoederen in de Verenigde Staten raken verhit nu er nog vele stemmen geteld moeten worden en de huidige president Trump wil dat daar een einde aan komt. Volgens hem wordt er fraude gepleegd, iets wat de Democraten ferm tegenspreken. Peter R. de Vries zet zo zijn vraagtekens bij de Amerikaanse verkiezingen.

Lees meer over
Lady GagaDonald TrumpJoe Biden