zoom zoom zoom, chaos in my room

Zoommeeting Mattie en Marieke zorgt voor hilarisch tafereel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZoommeeting Mattie en Marieke zorgt voor hilarisch tafereel
RTL

Bij veel bedrijven wordt er al maanden thuisgewerkt en volop 'gezoomd' met elkaar. Ook het ochtendprogramma van Mattie Valk (35) en Marieke Elsinga (34) wordt van tevoren via Zoom doorgesproken, maar dat niet iedereen even goed de aandacht erbij kan houden, blijkt wel uit het filmpje op hun Instagram-account.

"Hoe het er tijdens onze zoommeetings aan toegaat?"

Bij Mattie en Marieke in de studio is het natuurlijk vaak lachen, gieren, brullen. Nu vraag je je vast af hoe dat dan tijdens de vergaderingen eraan toegaat. Nou: precies zo. 'Even meekijken met de meeting van de ochtendshow', staat er met grote letters bij de video. Vervolgens zie je een chaotisch tafereel; bij Marieke loopt er een kat voor het scherm, Mattie is zogenaamd in beeld, maar ligt ondertussen te slapen, stagiair Joe heeft een poster met naakte vrouwen achter zich hangen die hem nogal afleidt, en ga zo maar door...

Mattie Valk en Marieke Elsinga eindelijk weer herenigd met elkaar
Lees ook

Mattie Valk en Marieke Elsinga eindelijk weer herenigd met elkaar

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Volgers van het account vinden het hilarisch om op deze manier achter de schermen mee te kijken. Het is natuurlijk maar een halve waarheid, maar dat maakt het lachen er niet minder om. 'Hilarisch!', Raap me op hoor' en 'Super! Vind het bijna jammer dat ik niet kan thuiswerken als ik dit zo zie', reageren trouwe luisteraars uitgelaten.

Onlangs kwam Marieke nog bijna te laat in de studio door een slagboom die maar niet open wilde gaan. Gelukkig kon ze er zelf heel hard om lachen. 

Lees meer over
Mattie ValkMarieke Elsinga