still going strong

Fred van Leer heeft het volste vertrouwen in de toekomst

Door RTL Boulevardik voel me goed en het gaat helemaal goed komen."··Aangepast:
© ANPFred van Leer heeft het volste vertrouwen in de toekomst
RTL

Na een korte pauze van een kleine week is Fred van Leer (44) weer helemaal terug op Instagram. Vorige week liet de stylist nog weten 'de komende tijd' offline te gaan.

"Ik voel me goed en het gaat helemaal goed komen"

Fred wordt aan alle kanten overspoeld met hartverwarmende berichten en dat doet hem goed. Ook veel BN'ers leven met hem mee en sloten zich afgelopen week aan bij #TeamFred, waaronder Connie Witteman. Geïnspireerd deelt de stylist dan ook een aantal wijze woorden van de voormalig zangeres op zijn eigen feed. 'En nu door! Ik heb er zin in en alles op zijn tijd', aldus Fred.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fred van Leer: 'Ik voel me vreselijk gesteund'
Lees ook

Fred van Leer: 'Ik voel me vreselijk gesteund'

De Drag Race Holland-presentator is ook op zijn Instagram Stories positief. "Na een veelbewogen week zit ik even lekker thuis op de bank en het zonnetje schijnt. Jongens, wat kan ik hier van genieten", deelt hij met zijn volgers. "Ik hoop dat jullie een heerlijk weekend hebben en ik voel me goed en het gaat helemaal goed komen."

Fred gaat geen aangifte doen van de verspreiding van het uitlekken van zijn seksvideo. Op Instagram liet hij eerder deze week weten dat hij 'voor zijn geluk gaat'. Donderdag kwam hij al kort terug om zijn verhaal eenmalig te delen.

Lees meer over
Fred van Leer