nog states grappig

Lubach heeft hilarische boodschap van Trump aan Biden in handen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLubach heeft hilarische boodschap van Trump aan Biden in handen
RTL

Kun je je nog de video herinneren die Arjen Lubach (41) drie jaar geleden maakte voor 'Zondag met Lubach', waarin hij Nederland voorstelde aan Donald Trump (74), de nieuwe president van de Verenigde Staten? De presentator heeft weer zin om viraal te gaan en dus onderschepte hij een vlog van Trump aan Joe Biden (77).

Op geheel Trumpiaanse wijze laat de huidige president het nieuwe onderkomen van de president in de dop zien. Trump heeft een 'official message' voor zijn opvolger Phony Joe (Neppe Joe). Van een vreedzame overdracht is in ieder geval geen sprake, maar Donald heeft nog wel even de moeite genomen om Joe een korte rondleiding te geven door het huis dat hij in 2016 'eerlijk' won. Natuurlijk slaat hij zijn Awful Office, eh... Oval Office, niet over. 

Zondag Met Lubach gaat toch iets langer door
Lees ook

Zondag Met Lubach gaat toch iets langer door

Het is weer Lubach en satire op z'n best en dat is terug te zien in de kijkcijfers: meer dan 2 miljoen kijkers zagen het hilarische filmpje dat het team van Lubach maakte voor deze belangrijke uitzending na de Amerikaanse verkiezingen. Op YouTube heeft de video nog niet het recordaantal kijkers gehaald als de video van drie jaar geleden: met meer dan 300.000 views loopt 'ie nog iets achter op de 28 miljoen views van de Amerika Eerste, Nederland Tweede-video

Hoewel Arjen Lubach gelooft in stoppen op je hoogtepunt (zie video hieronder), neemt hij voorlopig toch nog geen afscheid van Zondag met Lubach. De komiek zou eigenlijk begin volgend jaar een nieuwe theatertournee gaan spelen, maar nu die vanwege het coronavirus is uitgesteld heeft hij ruimte in zijn agenda voor een laatste seizoen. Die reeks, rond de Tweede Kamerverkiezingen, telt acht afleveringen.

Lees meer over
Arjen LubachDonald TrumpJoe Biden