New year new me

Bridget Maasland hoopt op betere tijden na ‘klotejaar’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBridget Maasland hoopt op betere tijden na ‘klotejaar’
RTL

Bridget Maasland (46) mocht gisteren 46 kaarsjes uitblazen en dat feest heeft de presentatrice niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ze deelt op Instagram allerlei vrolijke kiekjes van de avond met de tekst dat ze 'niet had verwacht dat ze na zo'n klotejaar zo'n fantastische verjaardag zou hebben'.

'Ik begin vast aan een nieuw jaar dat hopelijk voor iedereen beter wordt dan het afgelopen jaar'

Natuurlijk is 2020 niet alleen voor Bridget een klotejaar. Daarom schrijft ze: 'Ik begin vast aan een nieuw jaar dat hopelijk voor iedereen beter wordt dan het afgelopen jaar.' Naast corona was het op meerdere fronten geen gemakkelijk jaar voor Bridget. Zo ging ze begin 2020 door een moeilijke breuk met haar ex André Hazes. Toch lijkt ze dit allemaal nu achter zich te laten en is ze maar al te blij dat ze haar meest dierbare vrienden en familie om zich heen heeft. 'Ik hou zoveel van jullie', laat ze hen weten, waarna ze ook haar volgers bedankt voor alle lieve berichten.

Bridget Maasland bedolven onder complimenten na nieuwe coupe
Lees ook

Bridget Maasland bedolven onder complimenten na nieuwe coupe

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is gelukkig niet alleen kommer en kwel geweest voor Bridget het afgelopen jaar. Zo heeft ze onlangs het stokje mogen overnemen van Gordon (52) en Patty Brard (65) en is ze de nieuwe presentatrice van Hotter Than My Daughter. Hier zie je alles over in onderstaande video.

Lees meer over
Bridget MaaslandVerjaardag