emotioneel

Dochter Chrissy Teigen neemt afscheid van overleden broertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chrissyteigenDochter Chrissy Teigen neemt afscheid van overleden broertje
RTL

Het is geen gemakkelijk jaar voor Chrissy Teigen (34) en haar man John Legend (41). Het model beviel vorige maand van haar doodgeboren zoontje Jack. Op social media deelt ze hoe ze rouwt om haar verlies en laat ze weten hoe haar dochtertje Luna (4) afscheid neemt van haar broertje.

"Ik weet dat dit een beetje gek is"

'Ik denk vandaag veel aan Jack', meldt Chrissy op Instagram. Het model laat weten dat ze thuis 'heel open' zijn over 'het leven, de dood, rouwen en eigenlijk alles'. Samen met haar man John doet ze haar best om 'alles uit te leggen' aan hun kinderen Luna (4) en Miles (2). Ze deelt een filmpje van haar dochter die afscheid neemt van het as van haar overleden broertje Jack. 'Ik weet dat dit een beetje gek is, maar ik wilde het delen zodat ik altijd onthou hoe ongelooflijk empathisch mijn kleine is', schrijft ze bij het filmpje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chrissy Teigen eert doodgeboren zoon met tattoo
Lees ook

Chrissy Teigen eert doodgeboren zoon met tattoo

'Het leven is zoveel mooier met haar erin', zegt Chrissy over haar dochtertje. Ook laat ze weten haar doodgeboren zoontje Jack 'heel erg te missen'. Het is niet de eerste keer dat Chrissy zo openhartig vertelt over haar doodgeboren kindje. Vlak nadat ze Jack verloor, deelde ze beelden vanuit het ziekenhuis op social media. Ook liet ze ter ere van hem een tatoeage zetten. 

Voordat Chrissy voor de derde keer zwanger werd, wilde ze haar borstimplantaten laten verwijderen. In de video hieronder zie je waarom ze dat eigenlijk niet durfde. 

Lees meer over
Chrissy TeigenJohn LegendBabyDoodInstagramZwangerschap