Leef, met je eigen talent

Dit duo presenteert volgend jaar Big Brother

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Wim van de GenachteDit duo presenteert volgend jaar Big Brother
RTL

Er wordt mondjesmaat steeds meer duidelijk over de langverwachte comeback van 'Big Brother'. Zo zijn vandaag niet alleen de presentatoren bekendgemaakt, maar krijgen we ook een idee van hoe het programma eruit komt te zien.

Big Brother zal in zowel Nederland als in Vlaanderen worden uitgezonden en dus is er een nieuw presentatieduo geboren. Niemand minder dan Geraldine Kemper en presentator en radio-dj Peter Van de Veire zullen de gezichten worden van Big Brother. De twee zullen niet alleen de start van Big Brother op zich nemen, maar ook de wekelijkse liveshows en de grande finale.  

Massa's mensen melden zich aan voor nieuwe Big Brother
Lees ook

Massa's mensen melden zich aan voor nieuwe Big Brother

Big Brother weet alles van je en houdt iedereen een spiegel voor. Hij daagt de samenleving opnieuw uit om deel te nemen aan zijn experiment. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, honderd dagen lang, niet anders kunnen dan zichzelf zijn, zonder filters en social media, en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Wat is perceptie en wat is realiteit? Big Brother zoekt het uit.

Het programma zal dagelijks te zien zijn bij RTL 5 voor de Nederlanders en bij VIER voor de Vlamingen. Ook kunnen de Nederlandse fans 24 uur per dag de livestream volgen bij Videoland.

Het is nog niet bekend wanneer Big Brother te zien zal zijn, dit wordt later bekendgemaakt. Alles over het nieuwe seizoen van Big Brother zie je hieronder.

Lees meer over
Geraldine KemperPeter van de VeireBig Brother