alle maskers af

Jan Dulles geniet van alle reacties na winst The Masked Singer

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLJan Dulles geniet van alle reacties na winst The Masked Singer
RTL

Jan Dulles (45) kwam vrijdagavond als winnaar van 'The Masked Singer' uit de bus. De 3JS-zanger, die de afgelopen weken als Neptunus te zien was in het populaire RTL 4-programma, wordt naar eigen zeggen overladen met felicitaties en berichten.

"Ik werd eindelijk een keer beoordeeld op mijn stem"

Voor Jan voelt de winst heel goed, vertelt hij aan het AD. "The winner takes it all, heb ik een bandje ooit eens horen zingen. Ik heb de hele dag interviews en ben al sinds gisteravond alle reacties aan het lezen, het is genieten."

Eindelijk is het zover: dit is de winnaar van The Masked Singer
Lees ook

Eindelijk is het zover: dit is de winnaar van The Masked Singer

De zanger heeft genoten van zijn deelname en zijn anonimiteit. "Dat vond ik het leukste van alles. Het was eigenlijk gewoon een voortdurende blind audition. Ik werd eindelijk een keer beoordeeld op mijn stem. En dus niet op mijn uiterlijk, leeftijd, afkomst of het feit dat ik uit Volendam kom."

Daardoor zong Jan liedjes die hij anders niet had uitgekozen. "Dat vond ik al heel bijzonder. De eerste aflevering was ik nog wel een beetje bang, ik dacht: als ik begin met zingen weten ze gelijk wie ik ben. Dat bleek niet zo te zijn en toen kwam ik pas echt los. Dat uitte zich bijvoorbeeld in gekke dansjes, grappen maken met Ruben Nicolai en dus het uitkiezen van andere nummers."

Zijn inboxen lopen sinds vrijdagavond vol. "Ik zit al sinds gisteren alle reacties te lezen. Op Messenger, WhatsApp en Facebook, het blijft maar komen. En ik heb duizenden volgers erbij op Instagram! Door het programma heb ik dus ook nieuw publiek aangesproken. En heb je die kijkcijfers gezien? 3,9 miljoen! Echt geweldig. Ik wist niet dat er zoveel mensen televisie keken."

Lees meer over
Jan DullesThe Masked Singer